Våra Tjänster

EN NORDISK BASERAD
DIGITAL WEBBYRÅ

Att ha en onlinenärvaro som varumärke är ovärderligt i dagens värld – det är bland de bästa sätten att nå moderna kunder. En bra webbplats kan hjälpa dig att förbättra din närvaro online.

Den moderna konsumenten bombarderas ofta med varumärkesmeddelanden från flera varumärken, och bara de som sticker ut får locka dem.

Kom Igång

  Anpassad Design

  Allt vårt arbete är 100% anpassat efter dina behov. Vi börjar med en webbplatsenkät, där vi får lära känna dig mer, ditt företag och dina kunder. Där du har chansen att dela andra webbplatser som du gillar utseendet och känslan av. Samt vilka typsnitt, färger eller andra designanvisningar som du gillar. Vi kommer sedan att skapa en helt anpassad design, gratis, baserat på dina specifikationer i figma. När vi väl börjar arbeta tillsammans kan du ta designen i vilken riktning du vill. Du kommer att ha många omgångar av revidering för att få designen precis som du behöver.

  Läs Mer

  Figma Mockup

  Din webbplats kommer att vara helt skräddarsydd i Figma enligt dina behov och specifikationer.

  Anpassad grafik

  Vårt professionella grafiska designteam hjälper dig att skapa levande, unik och originell grafik för ditt webbplatsprojekt.

  Flera mockups

  Du kommer att få flera mockup-koncept från våra designers. Du kommer att kunna blanda och matcha element du gillar från varje koncept till din slutliga design.

  Anpassad ikonografi

  Vi kommer att anpassa ikonografi efter din webbplats, där vi skapar en unika och originella känsla som inte upplevs på andra webbplatser. Vårt mål är att det passar med ditt varumärke

  Flera revideringar

  Varje projekt kommer med minst 4 omgångar av revidering per mockup och kan inkludera ytterligare omgångar beroende på omfattningen av ditt projekt.

  Varumärke och stilguide

  Vi kommer att designa din webbplats så att ditt varumärke passar in med vår stilguide, där harmoni och känsla lyser med sin närvaro

  Personlig Projektledning

  Du kommer att ha en dedikerad projektledare som tar ägandet av ditt projekt tills det är klart. Du och din projektledare kommer att ha kontinuerlig kommunikation via e-post. Du kommer också att samarbeta med din projektledare via Discord eller via Zoom eller via telefon för att ge feedback om designen.

  Läs Mer

  Gratis anpassad mockup

  av din nya webbplats levererad inom 7 dagar! Utan kostnad eller framtida förpliktelser garanterad!

  Engagerad projektledare

  Du kommer att ha en dedikerad projektledare som kommer att ta ägandet av ditt projekt tills det är färdigt.

  Veckorapport

  Du kommer att få en veckorapport om statusen för ditt webbplatsprojekt; vad som har gjorts, vad som behöver göras och vem är ansvarig för vad.

  Förändringar av innehållet

  När du har redigerat webbplatsinnehållet efter behov kommer vi att lägga till det åt dig på den nyutvecklade webbplatsen. Vi försöker göra processen så enkel som möjligt genom att göra alla tunga lyft åt dig.

  Kontinuerlig telefonåtkomst

  Du kan boka ett samtal med din projektledare eller så kan du skicka ett email om du undrar över något.

  Sitemap Omstrukturering

  Din projektledare kommer att arbeta med dig för att strukturera webbplatskarta för din nya webbplats. Vi granskar din Google Analytics-data och ger dig rekommendationer om hur du bäst strukturerar din webbplatss webbplatskarta för optimalt besöksflöde.

  Anpassad Designgranskning

  Du kommer att arbeta med din projektledare direkt för att gå igenom varje designgranskning för att se till att vi har en fullständig förståelse för din feedback och vision för webbplatsen.

  Interaktiv designfeedback

  Vi använder ett verktyg som heter Notable för att ge feedback på designmodellerna. Du och din projektledare kommer att kunna gå igenom feedbacken tillsammans med Notable för att se till att vi alltid är på samma sida.

  Problemlösningar

  Det är här de flesta webbplatsprojekten stöter på problem och vi har hittat en bra lösning. Vi drar allt innehåll från din befintliga webbplats till en serie Google-dokument, vilket ger dig enkel tillgång till att redigera och uppdatera ditt befintliga webbplatsinnehåll.

  Varumärkes & stilguide

  Som en del av våra tjänster kommer vi att förse dig med detaljerad branding och Styleguide som du kommer att kunna använda inom din marknadsföringssäkerhet i hela din organisation. Detta inkluderar:

  • Typografiark – Skisserar typsnitt och storlek som används på hela webbplatsen
  • Färger – Alla färger som används på webbplatsen tillsammans med deras exakta Pantone-färg.
  • Branding – Brand din webbplats så att den passar din marknadsnisch.
  Läs Mer

  Färgpalett

  Alla projekt inkluderar en anpassad färgpall som fastställer ditt varumärkes färger och som även tillhandahåller de exakta hexadecimala färgerna som du kan implementera i alla dina säkerheter.

  Varumärkesbok

  För vissa projekt kan vi inkludera en fullständig varumärkesbok som är en mer omfattande guide för att implementera ditt visuella designelement

  Typografiblad

  Alla projekt inkluderar ett typografiark, som inkluderar dina primära och sekundära teckensnitt samt storlekshierarkin som ska användas för alla rubriker. Du kan använda de här typsnitten i alla dina marknadsföringsmaterial för varumärkeskonsistens.

  Design System

  Vissa projekt kan inkludera ett komplett designsystem som är en formaliserad struktur för att implementera din logotyp, typsnitt, färger och bilder genom alla dina marknadsföringsmaterial.

  Moodboard

  Ditt projekt kan innehålla en moodboard som är en serie bilder, grafik och andra designelement för att sätta tonen för visuell visning av webbplatsen.

  Exklusiva webbtips

  Håll dig före kurvan och få veckouppdateringar om senaste branschtrender, tips och nyheter.

  Om du behöver ändra om din nuvarande webbplats så har du kommit till rätt ställe. Vi delar med oss de vanligaste misstagen som folk gör och vi kommer dela med oss hur man undviker dessa.
  Läs Mer

  "Hur du designar om din webbplats på rätt sätt" - En omfattande guide

  Om du behöver ändra om din nuvarande webbplats så har du kommit till rätt ställe. Vi delar med oss de vanligaste misstagen som folk gör och vi kommer dela med oss hur man undviker dessa.
  Läs Mer

  WordPress webbdesign Den definitiva guiden

  Om du behöver ändra om din nuvarande webbplats så har du kommit till rätt ställe. Vi delar med oss de vanligaste misstagen som folk gör och vi kommer dela med oss hur man undviker dessa.
  Läs Mer

  6 dummaste misstag som smarta människor gör när de anställer en webbdesigner