EN NORDISK BASERAD
DIGITAL WEBBYRÅ

Hej, behöver du hjälp med din hemsida eller behöver du en helt ny sådan? Då har ni kommit rätt för vi på Midgard Digital drivs av passion för webbdesign och SEO

Vi tillhandahåller en exceptionell service med en beprövad metod som genererar i goda resultat. 

Kom Igång

  Nätbutiker som ökar försäljningen

  Vi producerar e-handelswebbplatser för företagare och företag i hela regionen. Genom att använda WooCommerce och Shopify-plattformar skapar vi anpassade onlinebutiker som inspirerar förtroende och genererar försäljning. Inte ens de bästa produkterna säljs om din webbplats saknar trovärdighet, därför är alla våra ekomsidor helt säkra och strategiskt utformade. Alla våra webbplatser är mobilvänliga och lyhörda för en fantastisk användarupplevelse som inger förtroende. Så dröj inte, ring oss idag för att börja designa din!

  E-HANDEL DESIGN

  Från marknadsundersökningar och dataanalys till UX- och UI-skapande, vår e-handelsdesignprocessen är mycket strategisk och databaserad. Våra experter designar användarupplevelser som resulterar i en högre varumärkesbehållning, konverteringar  & lojalitet.

  E-handelsutveckling

  Oavsett om du har en föredragen e-handelsplattform eller välkomna förslag, våra experter finns här för dig. Vi arbetar med alla större plattformar inklusive SHOPIFY, WOOCOMMERCE och mer, för att leverera HÖGT FUNKTIONELLA webbbutiker.

  Shopify

  Med över 21% marknadsandel är Shopify en av de ledande e-handelsplattformarna av en anledning.

  Plattformen erbjuder prissättningsplaner som passar en mängd olika budgetar, vilket gör den tillgänglig för både nystartade företag och företag.

  Deras kraftfulla och mycket anpassningsbara funktioner och mallar tillåter företag att bygga unika, SEO-optimerade, skalbara och mycket funktionella butiker.

  WooCommerce

  WooCommerce är en plugin för WordPress och det är en ledande e-handelsplattform med 27 % marknadsandel.

  Plattformen erbjuder en rad prissättningsalternativ, från gratisplaner till premiumplaner.

  WooCommerce kommer med funktioner som möjliggör avancerad SEO-optimering, e-postintegrationer, relaterade produktförslag, rapportering och mer.

  Gratis mockup av din nya E-Handel webbplats

  Gratis anpassad mockup

  Vi är så övertygade om att du kommer att älska vår nya design för din webbplats att vi kommer att designa en gratis E-Handel mockup av din nya webbplats innan du signerar eller betalar något. Om du gillar designen kan vi sedan gå vidare i samarbetet. Om inte, finns det inga hårda känslor och inga ytterligare skyldigheter.

  Fortsätt läsa för att ta reda på exakt hur det fungerar.

  Kontaktformulär

  Processen startar när du fyller i vårt kontaktformulär längst ner på denna sida. Du kommer att få ett svar via e-post inom 1 arbetsdag med en begäran om att vi ska boka ett samtal för att veta mer om dina behov. Vi behöver ha ett kort telefonsamtal för att få en uppfattning om ditt projekts omfattning för att kunna ge dig en korrekt offert.

  Telefonsamtal

  Vårt första samtal kommer att ta 15-30 minuter. Vi kommer att ställa en rad frågor till dig för att bestämma dina mål för webbplatsen, viktiga funktionella krav du har, din tidslinje och andra viktiga överväganden som kommer att påverka projektets omfattning.

  100% Anpassat Webbdesign Förslag

  Inom 2-3 arbetsdagar kommer vi att maila dig ett förslag på projektet. Detta kommer att innehålla en detaljerad lista över alla tjänster och funktioner som tillhandahålls samt en tidslinje för projektet och en offert för projektkostnaden.

  Om förslagets omfattning och budget fungerar för dig*, så kan vi gå vidare med erbjudandet Gratis Mockup. Vid det här laget har inget undertecknats och inga pengar har bytt händer.

  (*Vi erbjuder endast en gratis mockup till kvalificerade potentiella kunder.)

  Frågeformulär

  Vi kommer att skicka dig ett detaljerat frågeformulär för att få en känsla av visionen du har för den nya webbsidans design.

  Detta kommer att innehålla länkar till andra webbplatser som du gillar utseendet och känslan på, samt typsnitt, färger och andra visuella element som du vill inkludera.

  Gratis E-Handel Mockup

  Du kommer att få din gratis anpassade mockup inom 3-4 arbetsdagar efter att du fyllt i webbplatsenkäten. Detta inkluderar vanligtvis flera olika mockup-designer från olika designers.

  Detta inkluderar också en anpassad färgpalett och typografiblad för varje mockup. Denna mockup är bara ett preliminärt utkast och skulle vi arbeta tillsammans kommer du att ha stora möjligheter att revidera designen tills den blir precis som du vill ha den.

  100% Anpassat Webbdesign Kontrakt

  Om du gillar modellen och vill gå vidare i samarbetet kommer vi att skriva på ett kontrakt med samma villkor som beskrivs i förslaget.

  Inga hårda känslor

  Om mockuperna inte var riktigt vad du letade efter, så finns det ingen skyldighet och inga svåra känslor. Du är skyldig oss ingenting och har fått en bättre känsla för vad du letar efter på en webbplats.

  Det enda förbehållet är att du inte skulle ha någon laglig rätt till mockup designen vi gjorde och inte skulle kunna använda den för din webbplats utan full kompensation.

  Gratis Anpassad Mockup

  AV DIN NYA WEBBPLATS LEVERERAD INOM 7 DAGAR! UTAN KOSTNAD ELLER FRAMTIDA FÖRPLIKTELSER!

  Mockup Frågor

  Här är några av våra vanligast besvarade frågor och svar när det kommer till våra mockups.

  Ingen fångst! Vi vet att det är en stor dålig värld där ute med alla olika typer av företag med olika nivåer av integritet. Vi är här för att förtjäna ditt förtroende och din verksamhet. Vi tror på vårt arbete och vi tror på att du bedömer oss rättvist.

  Ta del av

  Våra Priser

  Bronze
  Information om Webbplatspaket

  Vi kommer att bygga en WordPress-webbplats baserat på dina exempel, vägledning och varumärkesriktlinjer.

  65 000 kr

  Bronze Package

  Till Exempel:

  3 Webbsidor 38000 kr
  (1000 kr per ytterligare webbsida)
  5 Webbsidor 40000 kr
  (1000 kr per ytterligare webbsida)
  10 Webbsidor 45000 kr
  (1000 kr per ytterligare webbsida)

  SilverBästa valet
  Information om webbplatspaket

  Vi kommer att bygga en WordPress-webbplats baserat på dina exempel, vägledning och varumärkesriktlinjer.

  95 000 kr

  Silver Package

  Till Exempel:

  3 Webbsidor 68000 kr
  (1000 kr per ytterligare webbsida)
  5 Webbsidor 70000 kr
  (1000 kr per ytterligare webbsida)
  10 Webbsidor 75000 kr
  (1000 kr per ytterligare webbsida)

  Gold
  Information om webbplatspaket

  Vi kommer att bygga en WordPress-webbplats baserat på dina exempel, vägledning och varumärkesriktlinjer.

  145 000 kr

  Gold Package

  Till Exempel:

  3 Webbsidor 98000 kr
  (1000 kr per ytterligare webbsida)
  5 Webbsidor 100000 kr
  (1000 kr per ytterligare webbsida)
  10 Webbsidor 105000 kr
  (1000 kr per ytterligare webbsida)

  Hör av dig

  Kontakta OSS

  Plats:

  Sverige

  Telefonnummer:

  076-840 96 74

  Email:

  Hans@midgarddigital.se