Från vårat perspektiv

Är Vi Rätt Passform?

Vilken roll har vi?

Vem Vi Är Rätt För?

Serviceföretag

Syftet med en webbplats är inte bara att se bra ut, det är viktigare att din webbplats fungerar korrekt så att du kan generera försäljning och nya framgångsrika affärer för våra kunder.

 

 

Små Affärer

Vårt huvudfokus är att vi är specialiserade på att designa och utveckla skräddarsydda webbplatser för småföretag. Vi är inte det billigaste alternativet på marknaden, men för kvaliteten på vad du får finns det inget bättre värde tillgängligt eftersom vi fokuserar på kvalitet framför kvantitet.

 

E-Handlare

Är du en E-Handlare som letar efter en Webbyrå som vet hur man bygger en snygg och funktionell E-Handel webbplats. Vi har den erfarenhet som krävs när det kommer till en E-handel webbplats. Vi driver tillsammans med denna webbyrå två E-handel webbplatser och vi vet vad som krävs för att öka intresset bland dina besökare.

Vem Vi Inte Är Rätt För?

Personlig Blogg

Om du är en solo-bloggare och behöver en anpassad blogg är vi förmodligen inte rätt passande för dig av budgetmässiga skäl.

Nya Solo-Affärer

Om du precis har startat ett nytt solo-företag samarbetar vi gärna med dig, men vi kanske inte passar på grund av budgetskäl. Kolla in vår prisguide för att få en bättre förståelse för vad vi tar för en webbplats och en e-handelswebbplats.

Ofinansierade Startups

Det är viktigt att du har den säkra budgeten för en professionellt utformad webbplats, om du inte har säkrat budgeten är vi tyvärr inte lämpliga. Vårt gratis Mockup-erbjudande är inte ett medel för att säkra finansiering. Våra erbjudanden är för företag som redan har en säker budget som är avsedd för webbdesign.

Förmågan Vi Består

Anpassade WordPress-Webbplatser

Vår Webbyrå är specialiserad på att utforma och utveckla anpassade webbplatser. Vi använder inte färdiga mallar för att göra webbplatsbyggandet snabbare och enklare. Vi bygger våra webbplatser med den implicita avsikten att göra dem skräddarsydda efter din nisch och marknad.

Sökoptimering

Varje webbplats som vi bygger är SEO-optimerad, vi undersöker de mest relevanta nyckelorden för ditt företag och sedan optimerar vi taggarna och webbplatsens struktur för att rangordna efter dessa sökord.

Mobil Responsiv Design

Alla webbplatser som vi designar och utvecklar är mobil anpassade, optimerade för att anpassas för iPhone, iPad och andra mobila enheter.

E-handelswebbplatser

Vi är specialiserade på att skapa e-handelswebbplatser på WordPress eller på Shopify. Vi har mycket erfarenhet när det gäller att bygga en e-handelswebbplats. Vi är specialiserade på att optimera installationen av e-handelswebbplatsen så att den lockar fler kunder.

Förmågan Vi Inte Består

Mobila Applikationer

Något som vi inte är specialiserade på är att designa och utveckla mobilappar. Om du behöver en iPhone- eller Android-applikation designad eller utvecklad är vi tyvärr inte rätt passform för dig.

Webbapplikationer

Vi är inte specialiserade på att skapa webbplatser som Facebook, Yelp, Linkedin, eBay etc. Dessa är inte riktigt webbplatser, det här är webbplatsapplikationer.

Anledning Till Varför Du Ska Anlita Oss?

Skräddarsydda Webbplatser För Ditt Företag

En av de kärnpelare som vi driver vår byrå på är; skräddarsydda webbplatser skräddarsydda efter dina önskemål och visioner. Vi använder inte färdiga mallar för att göra processen snabbare, därför tar vi ett högre pris men webbplatsen är mer ren och anpassad.

Vill Du Prova En Avgiftsfri Mockup

Det är toppen. Vi njöt av att du ville prova vårt kostnadsfria Mockup-erbjudande. Det finns verkligen inga strängar kopplade till, så kontakta oss nu för att komma igång med din avgiftsfria Mockup.

Du Kan Lita På Vår Process

Vi har en beprövad steg-för-steg-process som vi använder när vi utformar och utvecklar webbplatser. Om du litar på oss med vår process lovar vi att inte svika dig. 

Kvalitet Över Kvantitet

En av våra kärnpelare är kvalitet över kvantitet. Vi fokuserar på webbdesignkvalitet framför webbdesignkvantitet, där vi tar oss tid och gör webbplatsen bra istället för att göra många dåliga webbplatser. 

Du Letar Efter En Beställare

Vi är tyvärr inte här för att bara ta designbeställningar. Vi kommer till bordet med mycket erfarenhet och har mycket att erbjuda både kreativt och ur ett marknadsföringsperspektiv. Vi fungerar bäst när det är ett verkligt samarbete med klienten.

Du Letar Efter En Billig Webbplats

Om ditt främsta intresse är att spendera så lite som möjligt på din webbplats, är vi förmodligen inte rätt passform. Våra projekt tar mycket tid att hålla upp till den goda kvaliteten och inte kvantiteten.